Dragobetele aniversat în centrul oraşului Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Rovinari, Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari au organizat miercuri 24 februarie 2010 un spectacol în aer liber cu ocazia aniversării celei de-a V-a ediţii a Dragobetelui. Spectacolul s-a desfăşurat pe patinoarul sintetic de pe Bulevardul Minerilor, în cadrul căruia au fost organizate două concursuri. Un concurs dedicat îndrăgostiţilor la care s-au înscris zece perechi şi unul de karaoke la care s-au înscris zece persoane.
Concursul îndrăgostiţilor a constat în cinci probe:
– prezentarea cuplului;
– proba de dans;- recunoaşteţi melodia;
– cunoaşteţi partenerul;
– declaraţie de dragoste.

Concursul de karaoke a constat în a interpreta o melodie pe negativ. După fiecare probă a concursului îşi făcea prezenţa trupa de dansuri moderne de la Clubul Elevilor condusă de prof. Dănciulescu Adriana, dar şi trupa de breakdance Fanatik Trew. La concurs au fost prezenţi Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, viceprimarul Chivu Laurenţiu care a fost şi coprezentator al concursului, dar şi consilierii locali.

S-au acordat certificate de căsătorie pentru 24 de ore  tuturor participanţilor, diplome perechilor care s-au clasat pe primele trei locuri, dar şi premii în bani.Locul I a constat într-o cină romantică oferită de Restaurantul Casa Românească, şi a fost obţinut de perechea Novabilschi Eduardo şi Mugur Larisa. Locul II a fost ocupat de perechea Deaconescu Robert şi Andriuca Bianca. Pe locul III s-a clasat perechea formată din Mateiţă Alexandru şi Stoenoiu Diana. Concursul nu a fost lipsit de surprize plăcute, unul din concurenţi oferindu-i iubitei sale inelul de logodnă în faţa publicului participant, un alt participant i-a oferit un buchet imens de crini imperiali prietenei sale în timpul declaraţiei de dragoste. Imediat după încheierea spectacolului Viceprimarul Chivu Laurenţiu i-a luat pe câştigătorii locului I şi s-au deplasat la Casa Românescă pentru a servii cina romantică.

    
Cauta
Retele Sociale