Început perfect de sezon pentru Jiul Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Echipa locală de fotbal, Jiul Rovinari, a debutat cu victorie în noul sezon, 4-1 contra celor de la Prometeu Craiova. Partida s-a desfăşurat vineri 27.08.2010, pe Stadionul Tineretului din Rovinari, în faţa a peste 500 de spectatori.

A fost o victorie frumoasă şi de moral pentru fotbaliştii antrenaţi de Cătălin Trofin, care ne dă încredere în meciurile ce urmează. Victoria este cu atât mai frumoasă, cu cât, echipa noastră este singura grupare gorjeană de Liga a III-a care a debutat cu victorie în sezonul 2010-2011.

Golurile formaţiei noastre au fost înscrise de Şoşoi (2, 38), Fl. Apostol (30), C. Trofin (68), pentru oaspeţi marcând Bică (30). A fost o victorie pe deplin meritată a Jiului obţinută pe o vreme extrem de caniculară. Mai trebuie spus că ambelor echipe le-a fost eliminat câte un jucător, mai întâi Romeo Rădoi de la gazde urmat, 5 minute mai târziu de un jucător de la oaspeţi, ambii pentru cel de-al doilea cartonaş galben.

Etapa viitoare Jiul Rovinari se va deplasa la Minerul Mătăsari, meci programat vineri 03 septembrie 2010 cu începere de la orele 17.00

    
Cauta
Retele Sociale