Jiul Rovinari lider incontestabil în acest început de sezon | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Început foarte bun al echipei locale de fotbal Jiul Rovinari, care este lider în Seria a IV-a a Ligii a III-a la fotbal. În cele şase meciuri disputate în acest sezon echipa noastră a obţinut cinci victorii şi un singur rezultat de egalitate.

Începutul bun de campionat, dar şi rezultatele obţinute ne fac să ne gândim la o eventuală promovare istorică a echipei noastre în Liga a II-a.

În etapa trecută Jiul Rovinari a învins acasă cu 3-0 Ghecon Lăpuşata (triplă A. Fotescu), cu aceste trei goluri înscrise Jiul ajunge la 11 goluri înscrise şi doar unul primit.

De remarcat faptul că rezultatele din ultima perioadă (incluzând aici şi locul 4 pe care s-a clasat Jiul Rovinari la finalul sezonului trecut) nu sunt întâmplătoare. Toate investiţiile făcute de către administraţia locală în infrastructura sportivă din Rovinari, dar şi atmosfera bună din cadrul echipei s-au răsfrâns în jocul acesteia.

Se doreşte crearea unui centru fotbalistic la Rovinari având în vedere că la Centrul de Copii şi Juniori sunt 128 de copii pe 6 grupe de vârstă. Mai mult decât atât din această vară a fost creată o echipă de Liga a V-a, care este formată doar din jucători sub 21 de ani toţi  din Rovinari.

Având în vedere rezultatele bune ale echipei, chemăm la stadion toţi iubitorii fotbalului din localitate pentru că au ce să vadă. Echipa Jiul Rovinari traversează cea mai bună perioadă a sa de la înfiinţare şi ar fi păcat să nu fie susţinută de un număr cât mai mare de spectatori la toate meciurile disputate pe teren propriu.

    
Cauta
Retele Sociale