Parcări moderne pentru deţinătorii de autoturisme din Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria şi Consiliul Local Rovinari au început construcţia parcărilor moderne în localitate.

De anul trecut şi până în prezent au fost create 385 locuri de parcare, iar astăzi primarul Dorin Filip alături de viceprimarul Chivu Laurenţiu au inaugurat construcţia unei parcări ultramoderne, care dispune de 42 locuri de parcare acoperite, iluminate şi supravegheate video.

Parcarea este situată în zona blocurilor L1 – G3, iar accesul spre locurile de parcare se va face pe bază de cartelă, având în vedere că aceasta dispune de barieră.

Toată această zonă a fost modernizată complet. Pe lângă locurile de parcare a fost modernizat iluminatul public, reabilitate trotuarele şi asfaltate cele două căi de acces. În perioada următoare Consiliul Local Rovinari va adopta criteriile care trebuie îndeplinite de cei care vor dorii să participe la licitaţia publică pentru a obţine un loc de parcare în acea zonă.

Cât de curând vor începe lucrările de construcţie la o altă parcare acoperită, cea din zona blocului H3. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că parcările moderne, trebuie să ia locul garajelor insalubre şi inestetice din oraşul Rovinari.

    
Cauta
Retele Sociale