Sala de sport de pe Bulevardul Minerilor inaugurată printr-o gală de box | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Rovinari a dorit să inaugureze sala de sport construită pe Bulevardul Minerilor, organizând o gală regională de box, la care au participat cluburi sportive cu tradiţie în boxul din regiune.

Gala regională de box „Memorialul Titu Folcuţi” a fost organizată în memoria celui care a fost Titu Folcuţi, un om dedicat sportului, dar mai ales boxului, în timpul cât a fost vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Box.

Secţia de box a C.S. Jiul Rovinari s-a prezentat la această gală cu 8 sportivi (7 băieţi şi o fată). Şase dintre elevii antrenaţi de maestrul Nicu Marius au reuşit să se impună în faţa adversarilor pe care i-au întâlnit, iar doi au pierdut.

Revenind la sala de sport mai trebuie spus că este realizată cu fonduri guvernamentale de la Compania Naţională de Investiţii, prin programul „Construcţii Săli de Sport”, are o suprafaţă de peste 3300 mp, teren de handbal şi 153 de locuri în gradene. Suprafaţa de sport are structura, finisajul, marcajele şi utilările specifice sporturilor în temă, pardoseala din covor turnat bistrat. Suprafaţa de joc maximă a terenului de handbal este de 40 m x 20 m şi permite practicarea sporturilor cu mingea (handbal, baschet, volei) şi a celor cu racheta (tenis).

Accesul la teren al sportivilor este în zona mediană, direct din vestiare. Publicul are accesul separat la gradenele fixe (3 module) dispuse de la nivelul terenului. Sala de sport este construită la standarde europene, având o suprafaţă interioară delimitată astfel 46 m x 26,96 m respectiv 1240,16 mp. Sala mai este prevăzută cu câte 2 vestiare sportivi/sexe (tip de vestiar comun fără dulapuri), grupuri sanitare dimensionate pe vestiare (2 WC + 2 lavoare + 2 duşuri), un grup sanitar pentru persoanele cu handicap (1 WC + 1 duş). Din cele 153 de locuri pentru spectatori, 2 locuri sunt pentru spectatorii cu handicap motor.

Mai multe poze, dar şi toate meciurile sportivilor noştri găsiţi pe conturile Primăriei Rovinari de pe facebook, respectiv youtube.

    
Cauta
Retele Sociale