Întâlniri lunare în spitalele gorjene ce vizează sănătatea cetăţenilor | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Vineri, 24 februarie 2012, la Spitalul Orăşenesc Rovinari a avut loc o întâlnire la care au participat toate cadrele medicale de conducere din judeţ, Prefectul Judeţului Gorj – Liviu Andrei, Primarul Oraşului Rovinari – Dorin Filip, Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Gorj – Gheorghe Cocină, precum şi toţi managerii spitalelor din Gorj.

Întâlnirile sunt organizate lunar, la fiecare spital din Gorj, în cadrul acestora discutându-se diferite teme, probleme foarte importante pentru cetăţeni, la care se găsesc rezolvări ce sunt respectate şi realizate întocmai de către managerii şi, implicit, cadrele medicale ale spitalelor.

Scopul acestor întâlniri este bunăstarea cetăţeanului şi oferirea de servicii variate de calitate, prin eliminarea problemelor medicale şi prin implementarea deciziilor adoptate în aceste şedinţe.

Tema de luna aceasta a fost “Intervenţiile realizate pensionarilor“, precum şi modul de administrare al medicamentelor în spitale, luându-se o serie de măsuri pentru modernizarea şi asigurarea bunei funcţionări a sistemului de sănătate din Rovinari.

    
Cauta
Retele Sociale