Investițiile în orașul Rovinari, prioritatea primarului Filip Dorin | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Investițiile în orașul Rovinari  reprezintă o prioritate pentru edilul Filip Dorin, lucru care poate fi observat în fiecare an. Nevoile, bunăstarea, interesele, precum și oferirea de variate servicii de calitate cetățenilor ocupă un loc central în activitățile, deciziile și acțiunile întreprinse de către primarul orașului.

Pe lângă totalitatea activităților de înfrumusețare și întreținerea a orașului, pe care s-a pus accentul foarte mult, lucrându-se zilnic la acestea timp de o lună, s-au derulat o serie de investiții, unele finalizându-se până în acest moment, iar altele fiind în curs de finalizare.

Astfel, până în acest moment au fost finalizate parcările de reședință din zona blocurilor H3, S5 și S6; s-a finalizat extinderea rețelei de iluminat public pe Strada Sporturilor, în spatele blocurilor G și P, precum și în zona DN 66 – Oga.

Urmează a se reabilita în continuare toate cele paisprezece parcuri de joacă din oraș, să se construiască parcarea din zona Romtelecom – Casa de Cultura, acestea fiind doar câteva dintre investițiile pe care primarul orașului, Filip Dorin și-a propus a le finaliza în acest an.

    
Cauta
Retele Sociale