„Orașul florilor” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În aceste săptămâni, una dintre principalele preocupări ale primarului oraşului Rovinari, Filip Dorin, a reprezentat-o finalizarea cu succes a activităţilor de înfrumuseţare şi întreţinere a oraşului, care au început cu scurt timp în urmă.Edilul a urmărit îndeaproape  desfăşurarea acestor acțiuni, pentru a se asigura că cetățenii  vor avea un oraș frumos și „înflorit” de Paște.

Astfel, pentru înfrumusețarea orașului au fost realizate următoarele: au fost plantate flori în tot orașul – în parc, în sensurile giratorii, pe Bulevard; au fost plantați 220 arbuști ornamentali tuia; după ce au fost reparate și revopsite, în jardinierele stradale au fost, de asemenea, plantate flori.

Pentru întreținerea orașului s-a tuns gardul viu de pe toată suprafața acestuia; s-au reparat și revopsit băncuțele stradale; s-au revopsit bordurile stradale şi marcajele longitudinale şi transversale; s-au reparat și revopsit fântânile arteziene; s-au reparat și revopsit jardinierele stradale; s-a realizat tăiere de corecție la trandafiri; s-au toaletat copacii.

De asemenea, sunt două proiecte care au fost terminate în această perioadă și anume: finalizarea a două parcări de reședință din spatele blocurilor S5 și S6, precum și extinderea rețelei de iluminat public pe Strada Sporturilor, în spatele blocurilor G și P.

Toate parcurile din oraș – 14 la număr – vor fi reabilitate până la data de 1 iunie, în acest moment existând în fiecare dintre ele câte o machetă, unde este ilustrată viitoarea imagine a parcului.

    
Cauta
Retele Sociale