Filip Dorin a depus jurământul pentru al treilea mandat de primar al orașului Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Astăzi, 28 iunie, la sediul Primăriei orașului Rovinari a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de către primarul orașului, Filip Dorin, întrucât, în data de 10 iunie, acesta a câștigat alegerile locale.

La această festivitate a participat și prefectul județului Gorj, Liviu Andrei, care i-a îndemnat pe toți cei prezenți să respecte promisiunile și datoria pe care o au față de cetățeni, precum și să progreseze, așa cum au făcut-o până în acest moment și anume cu rapiditate și profesionalism.

Apoi au urmat mai multe etape pentru validarea consilierilor, a Consiliului Local Rovinari, cât și depunerea jurământului de către edilul-șef.

Astfel, s-a procedat mai întâi la alegerea comisiei de validare a mandatelor consilierilor, care a verificat dosarele depuse de către toți consilierii pentru a nu exista incompatibilități. S-a trecut apoi la validarea tuturor consilierilor, precum și a Consiliului Local Rovinari în ansamblul său.

După validare, toți consilierii au depus jurământul în ordinea în care s-a procedat validarea.

În fața consiliului legal constituit, primarul orașului Rovinari, Filip Dorin, a depus jurământul .

Noii consilieri aleși pentru mandatul 2012-2016 sunt:

Staicu Eugeniu Mihai, Radu Dorina, Mihai Florin Marian, Ungureanu Dumitru Florian, Chiru Ștefania Adina, Becheru Vasile, Golu Tiberiu, Frățilescu Nicolae, Vișan Elena, Rusu Neculai, Chivu Laurențiu, Pistolea Constantin, Vulpe Mirel, Tănase Gigi, Vodislav Claudiu, Crețan Ileana, Duță Nelu.

    
Cauta
Retele Sociale