Pandurii Târgu Jiu se antrenează pe stadionul din Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Echipa de fotbal Pandurii Tg – Jiu se antrenează în aceste zile, pe stadionul sintetic din Rovinari. Antrenorul Cristian Pustai a deplasat, ieri, echipa la Rovinari pentru a pregăti meciul cu F.C. Vaslui, care se va desfășura luni 04.03.2013 la ora 19.30 pe Stadionul ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Pandurii se pregătesc pentru o nouă victorie, după cea cu Iașiul din etapa trecută. Echipa gorjeană trece prin cea mai fastă perioadă din istoria sa, ocupând în acest moment un onorabil loc trei și, privește, cu optimism, la meciul cu Vaslui, în urma căruia speră să rămână pe podium.

La Rovinari, Pandurii au găsit condițiile propice abordării, în liniște a unei partide de importanța celei de luni. Echipa se antrenează pe stadionul sintetic construit de Clubul Pandurii Tg – Jiu, în urma unui parteneriat încheiat cu Consiliul Local Rovinari.

Pandurii vor susține și astăzi un antrenament în orașul nostru cu începere de la ora 15.30. Suntem bucuroşi că Pandurii au ales Rovinariul ca loc de desfăşurare al antrenamentelor şi îi asigurăm pe băieţi de toată deschiderea din partea noastră (primărie, consiliu local şi suporteri).

Aşteptăm ca antrenorul principal al Pandurilor, Cristian Pustai să aleagă Rovinariul şi pentru pregătirea meciurilor din UEFA Europa League.

    
Cauta
Retele Sociale