Tineret în acţiune: azi copii, mâine cetăţeni | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Asociația de Tineret pentru Dezvoltare Umană Gorj implementează în perioada 01 septembrie 2013 – 28 februarie 2014, proiectul „Azi copii, mâine cetățeni!”, finanţat de către Comisia Europeană, prin programul „Tineret în acţiune”, acţiunea „Tineri pentru Europa”, sub-acţiunea 1.2. „Iniţiative ale tinerilor”, în cadrul Apelului lansat de către ANPCDEFP, la 1 mai 2013.

Asociația de Tineret pentru Dezvoltare Umană Gorj, în calitate de promotor al proiectului mai sus-menţionat, este sprijinită, în derularea activităţilor, de către cei doi parteneri ai săi, Primăria Orașului Rovinari și Şcoala Gimnazială Nr. 1 Rovinari. Tema proiectului o reprezintă informarea tinerilor, de către tineri, asupra unor teme de interes general, în vederea dezvoltării personale și sociale a tuturor participanților implicaţi.

Sâmbătă, 07 decembrie 2013, a avut loc cea de a șasea sesiune a activităților prevăzute, în proiect,  având drept grup-țintă, 25 de elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Rovinari. Activitatea a constat în vizitarea principalelor obiective turistice din Municipiul Târgu Jiu și participarea la o piesă de teatru, la teatrul Elvira Godeanu, din localitate. Elevii au fost însoțiţi de către membrii echipei de proiect, reprezentanți ai primăriei şi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Rovinari.

Această sesiune și-a propus dezvoltarea socială și personală a participanților și a grupului-țintă, prin dezvoltarea creativității, a imaginației, a spontaneității, a capacității de relaţionare.

    
Cauta
Retele Sociale