Schimb de tineri – Old Traditions in the Modern World | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Grupul informal WINGS format din tineri din Oraşul Rovinari este promotor în cadrul schimbului de tineri OLD TRADITIONS IN THE MODERN WORLD, acţiunea 1.1 programul Tineret În Acţiune; în cadrul acestui proiect a fost desfasurată vizita de pregătire în perioada 27-30 martie, iar activitatea de mobilitate  se va desfăşura în perioada 12 – 18 aprilie 2014, în Turcia, localitatea Karadeniz Eregli, lângă Istanbul.

Proiectul este rezultatul aplicaţiei trimise la 01 octombrie 2013 şi este  implementat în perioada 21.03 – 05.07.2014, aplicantul fiind GÜLÜÇ İBRAHİM İZMİRLİ ANADOLU LİSESİ, din Karadeniz Eregli, Turcia.

La proiect vor participa 20 tineri (cu vârsta între 13-17 ani, 10 fete şi 10 baieţi) şi 4 lideri de grup din Turcia și România. Tinerii cu domiciliul în oraşul Rovinari sunt elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 3 şi ai Colegiului Gheorghe Tătărescu Rovinari, cât şi ai unor licee din  Oraşul Târgu-Jiu.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la liderii de grup, dra. Gheorghiţă Laura (Şcoala Gimnazială Nr. 3 Rovinari), dl.Vlăduţescu Adrian ( Liceul Tehnologic Bustuchin), cât şi de pe grupurile Facebook: WINGS şi OLD TRADITIONS IN THE MODERN WORLD.
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

    
Cauta
Retele Sociale