Începutul primăverii a fost marcat, de către primarul Dorin Filip, aşa cum se cuvine | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Foto Florino www.facebook.com/videofilmari  tel. 0765075711Duminică, 1 Martie, primarul oraşului Rovinari, a avut deosebita plăcere de a oferi doamnelor și domnișoarelor o floare și un mărțișor. Deși vremea nu a fost frumoasă, acesta şi-a dorit să ofere personal acest mărțișor, un simbol al reînnoirii timpului, al renaşterii naturii, dar şi al speranţei, menit să aducă noroc şi belşug în viață.
Au fost împărțite flori și mărțișoare prin tot orașul, plecând de la sediul Primăriei, împreună cu șapte funcționari publici, spre strada Muncii, pe Bulevardul Minerilor și în Piață, unde primarul a întâlnit multe doamne și domnișoare, care au fost foarte încântate de gestul acestuia.
De asemenea, primarul a vizitat şi Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan”, unde, pe lângă faptul că a oferit mărțișoare și flori doamnelor și domnișoarelor internate, a stat de vorbă cu acestea și le-a ascultat problemele, așa cum o face întotdeauna.
“Și ziua de 8 Martie o vom sărbători așa cum mereu am făcut-o mereu. Așadar, am deosebita plăcere de a vă invita la spectacolul muzical “O Floare,Un Zâmbet,Un Cântec…”, spectacol ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Rovinari, vineri 6 Martie 2015, începând cu orele 16:00.
La final, vreau să vă transmit, încă o dată, „La mulți ani”, sănătate, împlinirea tuturor visurilor, precum și liniște sufletească!” – Primarul oraşului Rovinari – Dorin Filip

    
Cauta
Retele Sociale