Startul Anului Scolar 2016-2017 | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Administraţia locală a investit în învăţământul rovinarean, pentru că a dorit să creeze copiilor medii plăcute, medii corespunzătoare pentru desfăşurarea activitatilor scolare.
In acest an investim in modernizarea bazelor sportive din incinta Scolii Generale nr. 1 si Colegiului „Gheorghe Tatarescu” dar si in dotarile corespunzatoare functionarii normale a unitatilor de invatamant.
„Dragi copii,
Vă doresc să începeţi anul şcolar optimisti în forţele voastre şi cu ambitia de a demonstra că sunteţi capabili să fiţi responsabili.
Trebuie să fiţi conştienţi pentru că şcoala este foarte importantă in viitorul vostru şi să vă gândiţi că după terminarea anilor scolari veţi fi nevoiţi să vă descurcaţi si fără ajutorul părinţilor.
Aveţi sprijinul meu, al cadrelor didactice şi al părinţilor în activităţile educationale pe care vreţi să le desfăşuraţi in acest an scolar.
Aveţi la dispoziţie cadre didactice pregătite, precum şi săli de clasă moderne care asigură confortul necesar pentru desfăşurarea orelor, iar ceea ce trebuie voi să aveţi în vedere este să ascultaţi de domnii profesori şi de părinţi, pentru că ei sunt în măsură să vă ofere o educaţie potrivită.
Vă urez un an şcolar incantator, cu rezultate cât mai bune şi mult succes cadrelor didactice şi elevilor în desfăşurarea activităţii şcolare.”
Primarul Orasului Rovinari,
Robert Dorin FILIP

img_5705 img_5719 img_5755 img_5788

    
Cauta
Retele Sociale