Comunicat de presă | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

1. Vești bune pentru tinerii aflați în căutarea unui apartament sau a unei garsoniere de la Agenția Națională pentru Locuințe: s-au perfectat toate actele, iar de astazi au inceput lucrarile la reabilitarea scheletul blocului P14, in acest fel venindu-se în întâmpinarea nevoii de locuințe pentru tinerii din oras: Totodată, se face un pas înainte și pentru infrumutesarea localitatii, intrucat respectivul imobil este intr-o stare deplorabila din anul 1989. Orașul Rovinari se dezvoltă în forță, iar elementul central al unei astfel de dezvoltări trebuie să fie tinerii.

2. In următoarea perioada urmeaza sa finalizam sala de sport de la Scoala Generala Nr. 1, unde s-au executat lucrările de reparații capitale, acestea constând în: aplicarea soluțiilor tehnice pentru diminuarea efectelor umidității la fațade, izolare termică pentru o eficiență energetică crescută, tencuieli decorative, refacerea în totalitate a instalatiilor termice, sanitare si electrice, dotarea salii de sport si amenajarea zonei din jurul sălii de sport.

3. Din data de 9 Septembrie 2017, Orasul Rovinari se bucură de noua metoda de plata a impozitelor si taxelor locale, prin implementarea sistemului de plati online oferit de Guvernul Romaniei prin intermediul site-ului ghiseul.ro. Pentru intrebari si informatii vă stăm la dispoziție fie la numarul de telefon 0253.371.095, fie la sediul Biroului de Impozite si Taxe Locale, de luni pana vinery, in intervalul de lucru 08:00 – 16:00.

4. Serele de care dispune Orașul Rovinari, aflate in subordinea Direcției Administrare Patrimoniu, renasc dupa o perioada mai dificilă. În zilele următoare intră in reabilitare spatiile de productie și materialul săditor pentru florile destinate amenajarii rondurilor si infrumusețării orașului Rovinari. Activitatea serelor publice va cunoaște efervescența și entuziasmul unui nou inceput, unul care se dorește mult mai eficient, motiv pentru care toate reabilitarile se vor realiza in regie proprie de catre angajații de la Servicii Publice Locale Rovinari,iar incălzirea spatiilor de vegetatie ale serelor se va realiza cu un sistem propriu de încălzire, cu lemn, provenit in special din recuperari si deseuri, ceea ce face ca eficiența economică sa fie crescută.

5. De asemenea, sunt in lucru si alte obiective importante pentru comunitatea locala, dupa cum urmează: Parcare Acoperită IE2, Platforme subterane pentru colectarea deseurilor menajere, Piata Agroalimentara, Bazar Comercial, Parcare Acoperită R4, Amenajare teren sintetic si parc de joaca Cartier Vîrț, Anveloparea Blocurilor I4, I1, M1, H1 si R1.

6. In faza de documentatii tehnico-economice avem urmatoarele proiecte in derulare: Parcare si căi de acces in zona blocurilor M1-M2, Modernizare Parc zona blocurilor P10 si B2 – B7, Reabilitare acoperis bloc ANL P18, Pista de alergare din Tartan de la Colegiul Gheorghe Tatarescu, Amenajare Toalete Publice si un Parc de Agrement in zona bl. R6, Târg Săptămânal.

 

 

    
Cauta
Retele Sociale