Internet gratuit pentru rovinăreni | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Începând cu acest weekend, locuitorii orașului Rovinari vor beneficia de Internet gratuit Wi-Fi, printr-un proiect inițiat de primarul Jr. Robert Dorin Filip si consilierul local Caruceriu Cornel.
Reţeaua publică de acces la Internet Wi-Fi este oferită gratuit de către Primăria orașului Rovinari şi este destinată tuturor cetăţenilor fără posibilităţi materiale de a contracta un abonament de internet la domiciliu, dar şi celor care se află la plimbare sau tranzitează zonele in care au fost instalate sistemele hotspot.
În Rovinari au fost instalate 3 sisteme hotspot, care au fost amplasate în zone de maxim interes al orasului. Practic, în aceste zone va fi posibil accesul la pagini web, retele de socializare de pe orice laptop care beneficiază de tehnologia wireless, tabletă sau telefon mobil care deţine sistemul Wi-Fi.
Punctele de acces internet sunt amplasate în zone publice sub numele de „Orasul Rovinari FREE”, accesibile tuturor utilizatorilor, iar în viitorul apropiat vor fi semnalizate corespunzător:
– Zona Bulevard Minerilor
– Parcul Central
– Piata Centrala
– Strandul Orasenesc Rovinari
In viitorul apropiat vom instala sisteme hotspot si in alte zone de interes ale orasului Rovinari cum ar fi:
– Stadion
– Parc zona „G-uri”
– Parc zona „S-uri”
Serviciul se adreseaza in special tinerilor, ei fiind adevarații internauți. Chiar dacă in Rovinari există rețele de internet am incercat să venim in sprijinul celor care nu au posibilităti să-si instaleze internet acasa.

13718561_523280057864056_7160404515031119244_n

    
Cauta
Retele Sociale