,,Reactualizare Plan Urbanistic General al Orasului Rovinari, Judetul Gorj’’, | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

ANUNT PUBLIC

      Avand in vedere Ordinul nr. 2701/30.12.2010 al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, se face cunoscuta publicului etapa propunerilor preliminare.

      Initiator : Primaria orasului Rovinari

      Elaborator : S.C. SCUAR S.R.L., Arh. Florescu Dumitru, Arh. Raducan Morega Corneliu

      PUBLICUL ESTE INVITAT SA TRANSMITA OBSERVATII cu caracter de recomandare referitoare la documentatia privind ,,Reactualizare Plan Urbanistic General al Orasului Rovinari, Judetul Gorj’’, documente disponibile la sediul Primariei Orasului Rovinari, in faza aprobarii finale ca urmare a avizarii si a obtinerii tuturor avizelor.
      Documentatia de urbanism pentru ,,Reactualizare Plan Urbanistic General al Orasului Rovinari, Judetul Gorj’’, poate  fi consultata in fiecare zi de luni-vineri, intre orele 09:00-16:00 in perioada 02.09.2022-02.10.2022.
      Persoana responsabila cu informarea si consultarea publicului : Podarelu Paul Alexandru, Director Ececutiv in cadrul Primariei Oras Rovinari, cod postal 215400, tel.0253371011.
      Raspunsul la observatiile transmise va fi pus la dispozitia publicului prin anunt la sediul Primariei Orasului Rovinari si prin anunt public pe pagina de internet www.primariarovinari.ro.

  PUG_ROVINARI.pdf (477,9 KiB, 161 hits)
  PUG_ROVINARI.pdf (477,9 KiB, 10 hits)
    
Cauta
Retele Sociale