Anunț concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv – Direcția Publică de Asistență Socială, | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

               Având în vedere prevederile art. 140 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare și prevederile  art. 618, alineat 21 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

              Primăria oraș Rovinari, cu sediul în orașul Rovinari, str. Florilor, nr. 2, județ Gorj, organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv – Direcția Publică de Asistență Socială, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Rovinari, județ Gorj.

              Concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv – Direcția Publică de Asistență Socială va avea loc la sediul Primăriei Orașului Rovinari, județ Gorj, în sala de ședințe a Consiliului Local Rovinari după cum urmează:

              -În data de 31 mai 2023, orele 11.00 va avea loc proba scrisă;

              -Proba interviu  se susţine, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Data şi ora susţinerii interviului se afişează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă. 

  Anunt concurs (241,5 KiB, 0 hits)
  Fisa postului (272,4 KiB, 40 hits)
    
Cauta
Retele Sociale