Anunț consultare publică aproiectului privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Rovinari 2021 – 2027. | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Rovinari desfășoară etapa de consultare publică a proiectului privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Rovinari 2021 – 2027.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Rovinari 2021 – 2027 este o documentație care ilustrează cadrul de dezvoltare al orașului Rovinari în următorii ani şi cuprinde, totodată, o listă de proiecte aşezate în context local, regional, naţional, un concept de dezvoltare, precum şi direcţiile prioritare de acţiune.

Documentul are la bază datele colectate de la factorii interesați din Orașul Rovinari, instituții, autorități publice, organizații neguvernamentale, societate civilă, operatori economici, cetățeni.

În acest context, supunem la consultare publică varianta actuală a SIDU, ce poate fi completată, modificată, îmbunătățită conform recomandărilor primite din partea factorilor interesați.

Varianta consultativă a documentului poate fi parcursă în perioada 12.01.2024 – 26.02.2024.

Propunerile şi sugestiile pot fi transmise pe adresa de e-mail: office@primariarovinari.ro.

 

  SIDU Rovinari (2,4 MiB, 177 hits)
    
Cauta
Retele Sociale