Elevii din Rovinari s-au întors din tabăra şcolară de la Năvodari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Iniţiativa domnului Primar Dorin Filip, a strâns laolaltă elevii rovinăreni de excepţie care au fost răsplătiţi pentru meritele lor cu o săptămână de vis la malul Mării Negre, în tabăra şcolară Năvodari. Documentaţia a fost realizată de cadrele didactice coordonate de prof. Flitan Alina, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Rovinari, care s-a ocupat îndeaproape de întocmirea şi aprobarea dosarelor de către ISJ Gorj.

Aşadar,  alături de zece cadre didactice de la şcolile gimnaziale din oraş, nr. 3 şi nr. 1, precum şi de la Colegiul „Gheorghe Tătărăscu”, o sută de elevi, alături de paisprezece sportivi,  s-au bucurat de mare, soare şi activităţi specifice în cadrul taberei, au socializat şi şi-au făcut prieteni, au admirat răsăritul de soare sau apusul la malul marii. Cadrele didactice de la Colegiu „Gheorghe Tătărăscu”,  şi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 au organizat deplasări în Staţiunea Mamaia unde s-au bucurat de oportunităţi diverse.

În cadrul taberei, elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 1 au participat la concursurile şcolare organizate de doamna coordonatoare a activităţilor educative din Tabăra Năvodari, Mona Calciu, unde au obţinut şi premii, elevii fiind răsplătiţi cu diplome. Tabăra a oferit elevilor condiţii bune de masă şi de cazare de care elevii au fost mulţumiţi, iar  în fiecare seară a fost organizată discotecă în cadrul locaţiei, astfel încât distracţia a fost omniprezentă.

Trei elevi de la şcolile gimnaziale din oraş si-au sărbătorit zilele de naştere pe malul mării în mod inedit, alături de profesorii lor însoţitori, Adam Delia, şi Flitan Alina şi de colegii acestora care au fost alături de ei. Unii dintre elevi au văzut marea pentru prima dată în viaţă iar momentul a fost trăit intens de aceştia, dorindu-şi ca în anul următor să înveţe şi mai bine ca să revină în tabără.

Ne dorim ca această iniţiativă să impulsionează elevii să înveţe şi mai mult, să obţină rezultate şi mai bune iar pe viitor să participe din nou la această tabără.

    
Cauta
Retele Sociale