Distracţie maximă la Ştrandul Orăşenesc Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Sâmbătă 17 iulie 2010 şi duminică 18 iulie 2010, Primăria şi Consiliul Local Rovinari, împreună cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari au organizat o serie de concursuri la Ştrandul Rovinari.

Concursurile s-au adresat persoanelor venite la plajă şi au constat în diferite probe printre care: cel mai rapid înnotător, cea mai amuzantă săritură în apă.

Într-o altă probă concurenţii au fost puşi să umple o găleată cu apă din bazin cu prosopul într-un timp cât mai scurt, iar proba specială şi ce-a mai apreciată de spectatori a fost împărţirea concurenţilor în două echipe de câte cinci membrii. Fiecărei echipe i s-a acordat câte o pereche de pijamale, cu care concurenţii trebuiau să treacă bazinul înnotând îmbrăcaţi pe celălaltă parte a bazinului unde erau aşteptaţi de un coechipier care prelua pijamalele şi trecea bazinul tot înnotând. A fost declarată câştigătoare echipa a-i cărei membrii îmbrăcau pijamalele într-un timp cât mai scurt. Câştigătorii au primit abonamente gratuite la ştrand.

La final concurenţii s-au declarat mulţumiţi şi au recomandat primăriei să organizeze concursuri de  acest gen în fiecare weekend.

Ştrandul Rovinari vă stă la dispoziţie, pentru a vă ajuta să treceţi mai uşor peste această perioadă caniculară de vară.

    
Cauta
Retele Sociale