Rovinărenii alături de victimele inundaţiilor din Moldova | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria oraşului Rovinari a răspuns acţiunii privind colectarea de ajutoare pentru cetăţenii din nordul Moldovei, ale căror case au fost afectate de inundaţiile din ultima perioadă. Acţiunea a fost organizată de Prefectura judeţului Gorj cu scopul de a colecta un număr cât mai mare de ajutoare, care să fie trimise celor mai afectate localităţi din Nord-Estul ţării.

Astfel, Primăria Rovinari a amenajat două puncte de colectare, unul la Clubul Vârstnicilor şi celălalt în Piaţa Agroalimentară, unde oamenii au venit şi au adus ajutoare. Cetăţenii oraşului nostru au răspuns favorabil la această acţiune şi în mai puţin de o săptămână s-au strâns câteva zeci de saci. Cetăţenii au donat în cea mai mare parte haine şi încălţăminte dar şi baxuri de apă minerală, ulei, şi făină. Pe lângă acestea s-a mai strâns şi suma de 2010 lei, bani care au fost  viraţi într-un cont special creat pentru cei inundaţi.

Luni seara toate ajutoarele colectate au fost încărcate în microbuzul Primăriei Rovinari, care s-a alăturat convoiului de ajutoare care s-a deplasat la Botoşani împreună cu reprezentanţi ai Prefecturii Gorj.
Acţiunea se desfăşoară în continuare la nivelul oraşului Rovinari, aşteptăm şi alte persoane care nu au donat până acum, să contribuie fiecare după posibilităţi.

Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, mulţumeşte tuturor cetăţenilor care au donat din puţinul lor şi altor semeni greu încercaţi în aceste momente. S-a dovedit încă o dată că în Rovinari sunt oameni cu suflet mare, oameni sensibili la necazurile semenilor, creştini în adevăratul sens al cuvântului.

    
Cauta
Retele Sociale