„LET`S DO IT ROMANIA” – CURĂŢENIE ÎN TOATĂ ŢARA ÎNTR-O SINGURĂ ZI | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În data de 25 septembrie 2010 Primăria Rovinari se va alătura acţiunii de curăţare a deşeurilor din arealele naturale în cadrul proiectului „LET`S DO IT ROMANIA” – CURĂŢENIE ÎN TOATĂ ŢARA ÎNTR-O SINGURĂ ZI.
Primăria Rovinari va participa la această acţiune cu 2 tractoare cu remorci, o autospecială pentru colectarea deşeurilor şi un număr de aproximativ 50 de voluntari.

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect național de implicare socială! Acesta este cel mai mare proiect de voluntariat din ţară, care presupune curăţarea întregii ţări de gunoaiele din afara oraşelor, într-o singură zi, fiind creat după modelul implementat în Estonia în 2008.

De ce “Let’s Do It, Romania!”?
-pentru ca ne-am săturat să stăm pe margine şi să fim simpli privitori, fără a acţiona
-pentru că dacă ne unim toţi, pentru o singură zi, putem aduce schimbări vizibile României;
-pentru că în România problema deşeurilor este una reală;
–pentru că locuitorii României trebuie să înţeleagă importanţa unui comportament responsabil faţă de mediu şi necesitatea aplicării acestuia în viaţa de zi cu zi.

Nu este pentru prima dată când Primăria Rovinari i-a atitudine împotriva poluării, spre exemplu în data de 5 iunie 2010 cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului instituţia noastră a marcat această zi printr-o acţiune de ecologizare a oraşului Rovinari şi a râului Jiu, acţiune la care au participat 50 de cetăţeni voluntari.

Primăria Rovinari cheamă şi de această dată alături de ea cât mai mulţi voluntari care să participe la această acţiune de curăţare a deşeurilor. Punctul de întâlnire va fi în faţa Primăriei Rovinari sâmbătă 25 septembrie 2010 la ora 09.00. Participanţii vor primi saci de plastic şi mănuşi.

    
Cauta
Retele Sociale