06–12 decembrie 2010 – Festivalul Naţional al Şanselor Tale – desfăşurat la G.S.I. Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Ieri, la Grupul Şcolar Industrial Rovinari, s-a deschis oficial a XI-a ediţie a săptămânii educaţiei permanente, „Festivalul Naţional al Şanselor Tale – România 2010”. Evenimentul se desfăşoară în perioada 06 -12 decembrie 2010 în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Gorj şi Casa Corpului Didactic Gorj.

La deschidere au participat cadre didactice şi elevi de la GSI Rovinari, viceprimarul oraşului Rovinari – Chivu Laurenţiu, administratorul public al oraşului Rovinari – Podaru Constantin, directorul Casei de Cultură şi Bibliotecii Rovinari – Bengulescu Cătălin, reprezentanţi de la Poliţia Rovinari şi diverşi agenţi economici. După discursurile din deschidere, cei prezenţi au fost încântaţi cu câteva colinde şi poezii. Cu ajutorul elevilor de la clasa a XI-a B şi a doamnelor Popescu Paulina şi Chiru Adina de la GSI Rovinari, la 10 copii defavorizaţi din Rovinari a venit Moş Nicolae, cu dulciuri şi fructe.

La ora 16 în Sala de Sedinţe a Primăriei Rovinari a avut loc o întâlnirea dintre elevii şi cadrele didactice GSI Rovinari cu viceprimarul Chivu Laurenţiu şi contabilul şef Ungureanu Ion, pe tema transparenţa administraţiei publice. Întâlnirea a avut loc în cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale.

Cadrele didactice şi elevii Grupului Şcolar Industrial au oferit cadouri copiilor cu cerinţe educative speciale

Luni, 06 decembrie 2010, în cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale, a fost organizată o activitate educativă de către elevi voluntari şi profesori de la Grupul Şcolar Industrial Rovinari, activitate dedicată copiilor cu cerinţe educative speciale de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Tg.-Jiu.

Activitatea desfăşurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă a constat în prezentarea unui program artistic dedicat copiilor de la Şcoala Incluzivă Tg.-Jiu. Acest program a fost susţinut de elevi din cadrul G.S.I. Rovinari, de la clasele a XI-a A, a XI-a D, a IX-a D, a IX-a F, a XII-a G, pregatiţi de prof. Ţîrcă Mihaela, prof. Vişan Camelia, prof. Popescu Mirabela, prof. Cruceru Roxana. Elevii au prezentat o scenetă specifică primei sărbători a iernii intitulată „Sfântul Nicolae şi fetele sărace”, au recitat poezii şi i-au încântat pe copiii de acolo prin colindele şi cadourile oferite.

Activitatea a fost coordonată de prof. Gridan Maria, care desfăşoară activităţi de voluntariat în cadrul S.N.A.C. încă din anul şcolar 2007-2008. Primăria Rovinari a fost reprezentată de prof. Chiru Adina-consilier local, fiind unul din promotorii acţiunii împreună cu profesorii şi elevii de la Grupul Şcolar Rovinari.

    
Cauta
Retele Sociale