Zilele Oraşului Rovinari la 30 de ani de existenţă administrativă | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Zilele Oraşului Rovinari din acest an au avut o dublă semnificaţie. Pe lângă faptul că în prima jumătate a lunii mai, obişnuim să organizăm zilele oraşului, anul acesta am marcat şi împlinirea a 30 de ani de când Rovinari a fost decretat oraş.

Cu această ocazie, primarul Dorin Filip, împreună cu consiliul local, au hotărât că la împlinirea unei asemenea vârste, să invite la sărbătoarea oraşului, toţi aleşii locali (primari, viceprimari şi consilieri locali) care au avut onoarea şi împuternicirea cetăţenilor, să treacă pe la conducerea administrativă a oraşului Rovinari în cei 30 de ani de existenţă.

Toţi aleşii locali au fost răsplătiţi pentru munca depusă în folosul comunităţii, cu diplome de excelenţă, medalii şi monografia oraşului Rovinari. Premierea acestora s-a desfăşurat duminică 15 mai pe scena amplasată pe Bulevardul Minerilor din centrul oraşului, după care distinşii invitaţi au avut parte de o masă festivă.

Printre invitaţi au fost Liviu Andrei – prefectul judeţului Gorj, Ion Călinoiu – preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi oameni politici marcanţi ai judeţului nostru, cărora le mulţumim pentru că ne-au fost alături la ceas aniversar.

Tot în cadrul festivităţii de premiere Sublocotenentul p.m. a fost declarat cetăţean de onoare post mortem al oraşului Rovinari, iar sportivii de la secţia de box a C.S. Jiul Rovinari au fost premiaţi pentru modul cum au reprezentat oraşul la toate competiţiile sportive la care au participat.

În cadrul spectacolelor desfăşurate sâmbătă şi duminică au cântat cei mai talentaţi copii din Rovinari, Clubul Elevilor Rovinari, Şcoala Populară de Artă, Narcotic Sound, Violeta Constantin, Babi Minune şi Nicu Paleru. Zilele oraşului au fost închise cu un foc de artificii de 15 minute.

    
Cauta
Retele Sociale