Ştrandul Orăşenesc Rovinari a fost deschis publicului larg | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

În ultimele săptămâni Ştrandul Rovinari a fost pregătit de către societatea care îl are în administrare să îndeplinească toate condiţiile pentru a-şi deschide porţile publicului larg, atât din oraş, cât şi din împrejurimi.

În acest sens, societatea consiliului local  a vopsit cele două bazine ale ştrandului, a reamenajat plaja din jurul bazinelor, a reabilitat sistemele de filtrare a apei, a reabilitat grupurile sanitare şi cabinele de schimb, a fost reamenajat terenul de tenis.

Deşi ştrandul îndeplinea toate condiţiile deschiderii încă de la începutul lunii iunie a acestui an, din cauza vremii nefavorabile a fost amânată deschiderea acestuia până pe 15 iunie 2011.

După o iarnă lungă şi friguroasă, ştrandul din Rovinari stă la dispoziţia tuturor celor care vor dorii să se răcorească. Preţurile practicate la ştrandul din Rovinari rămân cele de criză, adică 7 lei adulţii, 5 lei copiii, 2 lei şezlongul. În interiorul ştrandului veţi avea parte de o terasă, 3 duşuri cu apă caldă provenite de la cele trei panouri solare montate deasupra ştrandului.

Având în vedere că acum aproximativ trei săptămâni o fetiţă de 7 ani a murit într-un ştrand din Oradea, Primăria Rovinari şi S.C. A.C.S. Rovinari, din dorinţa de a evita orice eveniment de acest gen, a hotărât ca în perioada în care ştrandul va fi deschis, în incinta acestuia să fie un salvamar, o asistentă medicală şi 2 agenţi de la Poliţia Locală Rovinari.

Aşteptăm în acest sfârşit de săptămână cât mai multe persoane care vor să se răcorească sau să se bronzeze la Ştrandul Orăşenesc Rovinari, îndemnându-vă să nu riscaţi, punându-vă viaţa în pericol, mergând la Jiu, acolo unde acum două săptămâni un tânăr din oraşul nostru a murit înecat.

    
Cauta
Retele Sociale