Festivalul Berii – prilej de petrecere şi voie bună pentru rovinăreni | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Consiliul Local şi Primăria Rovinari împreună cu Casa de Cultură şi Biblioteca Oraşului Rovinari au organizat săptămâna trecută în oraşul Rovinari cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Berii 2011. De luni până vineri comercianţii au fost prezenţi pe Bulevardul Minerilor cu mititei şi bere la discreţia doritorilor. Sâmbătă şi duminică rovinărenii au avut parte de concerte în aer liber.

Sâmbătă 13 august la ora 18 pe Stadionul Tineretului din Rovinari, cu ocazia Festivalului Berii, a avut loc un meci demonstrativ între selecţionata Consiliului Local Rovinari şi Craiova Maxima. Meciul s-a disputat în faţa unei asistenţe record înregistrată până acum pe Stadionul Tineretului, fiind prezenţi aproximativ 700 de spectatori, de toate vârstele.

Din echipa Craiovei Maxima nu au lipsit componenţii de bază care au scris istorie la sfârşitul anilor ’80: Negrilă, Tilihoi, Donose, Beldeanu, Marcu, Ungureanu, Ţarălungă, Cristescu, ş.a. La această partidă au fost prezenţi deputatul Sever Militaru şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj – Ion Călinoiu, acesta din urmă a şi evoluat în echipa Rovinariului în repriza secundă. Din echipa consiliului local au mai făcut parte Dorin Filip, Laurenţiu Chivu, Constantin Podaru, Tache Predescu, Cătălin Trofin, ş.a.

De remarcat faptul că primarul Dorin Filip a evoluat în poartă având o prestaţie remarcabilă, intervenind providenţial la mai multe şuturi ale Craiovei Maxima. Mai mult decât atât acesta a marcat din lovitură de pedeapsă după un penalty obţinut de Tache Predescu. Scor final Selecţionata Consiliului Local Rovinari – Craiova Maxima 3 – 5 într-un meci pentru spectatori.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un concert în centrul oraşului susţinut de cei mai talentaţi copii de la Grădiniţa Nr. 1 Rovinari (coordonaţi de Nicola Nicoleta), elevii Şcolii Populare de Artă (coordonaţi de maestrul Grigore Burlan), Nick Kamarera & Mike Diamondz.

Duminică seara au încântat publicul elevii de la Clubul Elevilor Rovinari (coordonaţi de Emilia Drăgotoiu Nanu), formaţia „Generalii” şi Dumitru Vasilescu, Nek, Liviu şi Claudia.

Pentru mai multe poze şi filmuleţe vizitaţi conturile instituţiei noastre de pe facebook şi youtube (click pe pictogramele din dreapta – sus a paginii).

    
Cauta
Retele Sociale