Seminar organizat pentru combaterea violenţei familiale | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Miercuri 23 noiembrie 2011, în Sala de Şedinţe a Consiliului Local Rovinari, s-a desfăşurat Seminarul „Spune nu violenţei împotriva femeilor” organizat de Agenţia Împreună.

La eveniment au participat mai mulţi reprezentanţi de la instituţiile din judeţ, printre care Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, reprezentantele femeilor din Lugoj (Simona Marinescu şi Opriş Gerlinde) Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Gorj – Compartimentul Judeţean cu Atribuţii în Combaterea Violenţei în Familie, Primăria şi Consiliu Local Rovinari, femei domiciliate în oraşul Rovinari.

Seminarul a reuşit să transmită un mesaj de încurajare participantelor, mesaj care le îndemnă să nu tolereze sub nici o formă violenţa familială de orice tip. Evenimentul a fost implementat în cadrul proiectului “Promovarea intereselor femeilor minoritare pe agendele locale”, finanţat de Ambasada Regatului Ţărilor de Jos.

Întâlnirea a oferit oportunitatea celor prezenţi să se cunoască, să  socializeze, pentru a pune bazele unor posibile colaborări viitoare.

Primăria Rovinari este împotriva violenţei familiale.

    
Cauta
Retele Sociale