Târgul de Iarnă – ediţia a IV-a 2011 | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Joi, 15 decembrie 2011, Şcoala Generală Nr. 1 a organizat a IV-a ediţie a Târgului de Iarnă. Acest târg a intrat în tradiţia Şcolii Generale Nr. 1 Rovinari fiind popularizat şi mediatizat în rândul elevilor şi al comunităţii locale.

Ideea târgului a venit din dorinţa cadrelor didactice şi a elevilor de a-i ajuta pe copiii orfani sau pe cei cu o situaţie materială precară. Şi în acest an 27 de elevi au primit daruri constând în haine, dulciuri, şi fructe. Pe lângă elevii Şcolii Generale Nr. 1, vor mai beneficia de cadouri şi tinerii din Casa de tip Familial – Tineretului Rovinari.

Toate aceste daruri au fost posibile, datorită existenţei şi a bunei organizări a Târgului de Iarnă, de la care s-a reuşit încasarea, în urma vânzărilor obiectelor confecţionate de elevi, suma de 1468 lei. Un rol important în strângerea acestei sume de bani, l-au avut părinţii care au sprijinit acţiunea.

Credem că în această perioadă a anului ar trebui să întindem o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijin şi de o rază de soare în sufletul lor pur de copil.

Un gând bun pentru continuitatea şcolară, pentru părinţi, pace în suflet şi bucurii.

    
Cauta
Retele Sociale