Cetățenii rovinăreni au răspuns „prezent” la ziua curățeniei generale | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Campania „Let’s do it, Romania!”, cel mai complex proiect de implicare socială s-a desfăşurat sâmbătă, în toată țara, când echipe de voluntari s-au implicat în curăţarea localităţilor de gunoaiele aruncate la întâmplare.

Proiectul „Let’s do it, Romania!” se desfăşoară în fiecare an şi îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte grija faţă de mediu.

Astfel și în orașul Rovinari a avut loc, așa cum Primăria și Consiliul Local au anunțat anterior, această acțiune de ecologizare intitulată „Letꞌs do it, Romania”.

La aceasta au participat foarte multe persoane, printre care elevi de la școlile și grădinițele din Rovinari, cadrele didactice, angajații firmei de salubritate ACS Rovinari, precum și foarte mulți tineri, cetățeni ai orașului, care iubesc natura, își doresc un oraș curat și frumos și încearcă de fiecare dată să facă ceva în acest sens.

Participanții au fost împărțiți în mai multe grupuri, pentru a acoperi întreg teritoriul orașului, iar după ce au primit saci și mănuși au pornit spre diferite zone  pentru a face curățenie.

Această acțiune, precum și toate celelalte organizate de Primăria și Consiliul Local Rovinari au drept scop stimularea motivației pentru protecția mediului, dorința de a-i face pe cetățeni să conștientizeze faptul că, pentru a trăi într-un mediu curat și sănătos, precum și pentru a avea un spațiu verde și aer curat, este nevoie de implicare, de muncă, devotament, iar pentru asta trebuie format un comportament ecologic adecvat.

Primarul orașului Rovinari, Filip Dorin, dorește să mulțumească pe această cale tuturor celor care au participat la acest proiect, oameni care iubesc Rovinariul!

    
Cauta
Retele Sociale