Zilele orașului Rovinari – prilej de distracție și veselie | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Săptămâna care tocmai a trecut a fost specială atât pentru orașul Rovinari, cât și pentru rovinăreni, întrucât au fost sărbătorite “Zilele orașului Rovinari”, eveniment care are loc cu regularitate încă de la înființarea orașului și anume din anul 1981.

Au fost invitați foarte mulți artiști de seamă, care au încântat publicul cu prezența și cântecul lor, artiști precum Maria Ciobanu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Andra, Denisa,Gabriel Tran, Săndel și Aurora Mihai. Pentru aceștia, invitația de a veni în Rovinari de zilele orașului a fost o adevărată onoare, în acest sens Andra declarând: „Vă mulțumesc pentru că apreciați muzica de calitate!”

Au mai fost, de asemenea, programe artistice și folclorice susținute de copiii rovinăreni de la Grădinița Numărul 1 „Grupul Voiniceii”; copiii rovinăreni de la „ Clubul Copiilor Rovinari”; copiii rovinăreni de la Școala Generală Numărul 3; copiii rovinăreni de la Școala Populară de Artă – Secția Rovinari.

În ciuda ploii, au fost prezenți foarte mulți oameni pe bulevard, întrucât spectacolul care a durat sâmbătă și duminică până noaptea a fost unul de excepție.

Tot săptămâna trecută, au avut loc mai multe concursuri la care au participat cetățeni ai orașului Rovinari, astfel: au fost organizate concursuri de șah și remi la sediul Primăriei Rovinari, viceprimarul Chivu Laurențiu premiind toți participanți; au fost organizate concursuri de tenis de masă și tenis de câmp la Sala Sporturilor Rovinari, primarul Filip Dorin premiind toți participanții.

    
Cauta
Retele Sociale