„Miss Crăciunița” 2012, ediția a IX-a | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria şi Consiliul Local Rovinari, alături de Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari au organizat sâmbătă, 15 decembrie 2012 cea de-a IX-a ediţie a spectacolului-concurs Miss Crăciuniţa. Acesta a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Rovinari.

Au participat la acest concurs zece concurente care, pe parcursul a cinci probe, au putut demonstra juriului că merită titlul de Miss Crăciuniţa. Probele au fost următoarele: parada crăciunițelor, prezentarea concurentelor, cultură general, proba de aptitudini și rochia de seară.

Sala Casei de Cultură a fost plină, fiind prezente la acest eveniment foarte mule persoane, întrucât atmosfera a fost una plină de surprize  și bună dispoziție.

Invitați speciali la acest eveniment au fost Mirela Petrean și Mirabela Cismaru, care au încântat publicul cu melodii celebre și au creat atmosferă.

S-au acordat premii tuturor concurentelor, după cum urmează: premii de participare, premiul „Miss Popularitate” , premiul III, premiul II și premiul I „Miss Crăciuniţa”.

    
Cauta
Retele Sociale