Persoanele vârstnice din Rovinari aniversate şi în acest an de autorităţi | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

A devenit o tradiţie pentru Primăria şi Consiliul Local Rovinari, Casa de Cultură şi Biblioteca Oraşului Rovinari, să organizeze în prima zi a lunii octombrie a fiecărui an, Manifestarea Cultural-artistică „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

În acest sens au fost organizate pentru persoanele vârstnice din Oraşul Rovinari o serie de activităţi  cultural-artistice şi destindere. Prin urmare, în cinstea lor, a fost organizată o masă festivă, un program artistic de muzică populară susţinut de interpretul Dumitru Vasilescu.

De asemenea, pentru persoanele invitate a fost organizată o tombolă cu premii în produse electronice/electrocasnice, ocazie cu care a primit fiecare cate un premiu. Au fost acordate ca premii în cadrul tombolei următoarele produse: fiare de călcat, mixere, sandwich maker, prăjitoare de pâine, seturi de căni, ceasuri de perete, oliviere, seturi de cuţite de bucătărie, seturi de vase, seturi de pahare şi ustensile de gătit.

Pe lângă surprizele oferite, doamna Simulescu Frusina a avut parte de un cadou special. Ştiind dorinţa acesteia pentru un cărucior cu rotile, manifestată în timpul audienţelor susţinute de primarul Dorin Filip, Centrul de Informare a Cetăţenilor a luat legătura cu Asociaţia Motivation din Severin, care i-a oferit bătrânei în vârstă de 82 de ani un cărucior cu rotile gratuit.

Distracţia şi voia bună au predominat pe întreg parcursul evenimentului, iar pentru câteva ore cei prezenţi au lăsat grijile deoparte şi problemele de zi cu zi.

    
Cauta
Retele Sociale