ANUNT | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Incepand cu data de 15.09.2018, Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a lansat oficial portalul http://ro-alert.ro care este dedicat informarii populatiei privind sistemul de avertizare-alarmare in situatii de urgenta. Acesta cuprinde sectiunile dedicate prezentarii sistemului RO-ALERT, configurarii telefonului pentru primirea mesajelor, standardelor, intrebarilor frecvente si modul de instalare a aplicatiei.

In vederea instalarii aplicatiei RO-ALERT, este necesara accesarea link-ului http://ro-alert.ro/configurare/, selectarea sublink-ului ce corespunde retelei de telefonie mobila la care sunteti abonat, indentificarea in cadrul listei a terminalului de telefonie mobila utilizat si respectarea indicatiilor pentru instalarea aplicatiei.

Precizam faptul ca sistemul RO-ALERT va fi folosit pentru alertarea populatiei in situatii majore in care viata si sanatatea cetatenilor sunt puse in pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundatii , atacuri teroriste sau alte situatii care ameninta grav comunitatile.

Aplicatia vizeaza informarea oportuna a dumneavoastra in scopul adoptarii unor masuri de protectie imediate, asadar va recomandam sa luati masuri de instalare a aplicatiei precum si de informare a populatiei cu privire la lansarea portalului RO-ALERT si instalarea aplicatiei conform precizarilor transmise anterior.

 

    
Cauta
Retele Sociale