Facilităţi fiscale acordate plătitorilor de impozite şi taxe | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Rovinari informează rovinărenii, că pentru a încuraja cetăţenii să-şi plătească impozitele la timp, Ministerul Administraţiei şi Internelor a emis un ordin care acordă unele facilităţi fiscale. Astfel, aceştia pot beneficia de o anulare de 50% a majorărilor de întârziere, pentru restanţele aflate în sold la 31 august 2011, care vor fi achitate până la sfârşitul lunii decembrie.

Mai precis, persoanele fizice şi juridice vor putea beneficia de o anulare de 50% a majorărilor de întârziere, pentru restanţele aflate în sold la 31 august 2011, dar şi cealaltă cotă de 50%, vor fi achitate până la 31 decembrie 2011. Contribuabilii vor putea beneficia de anularea unei cote de 25% a majorărilor de întârziere, pentru creanţele aflate în sold la 31 august 2011, dacă vor achita aceste debite, cât şi cota de 75%, până la 30 iunie 2012.

Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii trebuie să solicite acest lucru, printr-o cerere, care se va depune la Registratura Primăriei Rovinari, în baza căreia se va elibera o situaţie a creanţelor (datoriilor), cât şi a celor care au scadenţă după 31 august. În termen de 5 zile contribuabilul va primi o adresă prin care i se va comunica situaţia creanţelor, urmând ca după efectuarea plăţii să i se emită decizia de anulare a cotei de 50% a majorărilor de întârziere, după data de 3 ianuarie şi a cotei de 25% pentru acei contribuabili care vor opta pentru efectuarea plăţii până la 30 iunie 2012.

Pentru mai multe informaţii vă puteţi adresa Biroului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Rovinari.

    
Cauta
Retele Sociale