Principele Radu al României în vizită la Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Principele Radu Duda a efectuat un turneu prin Gorj vizitând municipiile Tg.-Jiu şi Motru. Vineri 19 iunie Principele Radu al României a vizitat şi oraşul Rovinari. Este pentru prima dată (din 09.12.1981 când Rovinari a fost declarat oraş, făcând parte din categoria oraşelor mici) când este vizitat de un membru al familiei regale.
Alteţa Sa Regală a fost primit de către edilii oraşului la sediul Primăriei Rovinari unde au discutat timp de aproximativ o oră diversele probleme cu care se confruntă administraţia publică de la nivelul local, după care principele însoţit de viceprimarul Oraşului Rovinari şi o parte a consilierilor locali au vizitat Catedrala „Sfinţii Constantin şi Elena”, Piaţa Agroalimentară, Grupul Şcolar Industrial, Bulevardul Minerilor şi Spitalul „Sf. Ştefan”.


Alteţei Sale i-au placut realizarile orasului nostru dar mai ales proiectele de viitor. Acesta a stat de vorba cu toţi cetăţenii care l-au recunoscut fiind impresionat plăcut de faptul că a întâlnit admiratori ai familiei regale şi la nivelul unui oraş precum Rovinari de numai 13500 de locuitori.

    
Cauta
Retele Sociale