Primăria Rovinari a obţinut fonduri guvernamentale pentru construirea unei săli de sport | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria Rovinari a obţinut fonduri nerambursabile pentru construirea unei săli de sport de la Compania Naţională de Investiţii, prin programul „Construcţii Săli de Sport”. Programul vizează construirea de săli de sport, atât în mediul urban cât şi rural, în scopul garantării accesului la facilităţi moderne de practicare a sporturilor, în acord cu principiile, normele şi standardele europene. Denumirea dată contractului este adaptarea proiectului pilot la condiţiile specifice amplasamentului şi execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii – SALĂ DE SPORT CU NIVEL DE PRACTICĂ SPORTIVĂ COMPETIŢIONALĂ LOCALĂ, TEREN DE HANDBAL ŞI 150 LOCURI PENTRU SPECTATORI.

Sala de sport va fi construită pe o suprafaţă de minim 3300 mp, cu teren de handbal şi 153 de locuri în gradene. Suprafaţa de sport va avea structura, finisajul, marcajele şi utilările specifice sporturilor specifice în temă, pardoseala din covor turnat bistrat. Suprafaţa de joc maximă a terenului de handbal va fi de 40 m x 20 m şi permite practicarea sporturilor cu mingea (handbal, baschet, volei) şi a celor cu racheta (tenis) şi este pozată astfel încât să permită amplasarea gradenelor.
Accesul la teren al sportivilor este în zona mediană, direct din vestiare. Publicul are accesul separat la gradenele fixe (3 module) dispuse de la nivelul terenului. Sala de sport va fi construită la standarde europene, având o suprafaţă interioară delimitată astfel 46 m x 26,96 m respectiv 1240,16 mp. Sala mai este prevăzută cu câte 2 vestiare sportivi/sexe (tip de vestiar comun fără dulapuri), grupuri sanitare dimensionate pe vestiare (2 WC + 2 lavoare + 2 duşuri), un grup sanitar pentru persoanele cu handicap (1 WC + 1 duş). Din cele 153 de locuri pentru spectatori, 2 dintre ele sunt pentru spectatorii cu handicap motor.

    
Cauta
Retele Sociale