O nouă campanie de colectare a echipamentelor electrice şi electronice „Marea Debarasare” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria oraşului Rovinari împreună cu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Gorj, organizează sâmbătă 09.01.2010, începând cu ora 9.00, o nouă campanie naţională de colectare a echipamentelor electrice şi electronice „Marea Debarasare”. Această acţiune oferă ocazia fiecărui cetăţean din oraşul Rovinari să depună în faţa scrării de bloc deşeurile de echipamente electrice şi electronice, care nu mai sunt necesare (astfel încăt să fie văzute cu uşurinţă de către cei care le colectează), acestea vor fi colectate în aceeaşi zi, de către angajaţii Serviciului de Salubritate al oraşului Rovinari.

Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip îndeamnă atât cetăţenii cât şi persoanele juridice care au echipamente electrice şi electronice care nu le mai sunt utile, să respecte normele Uniunii Europene şi să fie receptivi la campaniile de colectare a acestora.

Hotărârea nr.448 din 19.05.2005 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice interzice aruncarea acetora oricum şi oricând, şi urmăreşte îmbunătăţirea performanţelor privind protecţia mediului şi sănătăţii populaţiei.

Această campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice se organizează în fiecare lună, în prima zi de sâmbătă a lunii.

    
Cauta
Retele Sociale