Concursuri organizate cu ocazia Zilelor Oraşului | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria şi Consiliul Local Rovinari în colaborare cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari organizează o serie de concursuri în perioada 10-16 mai 2010. Concursurile, în număr de trei (cross, şah şi rummy) sunt organizate cu ocazia Zilelor Oraşului, la sfârşitul cărora se vor acorda diplome şi premii în bani.

Concursul de cross va avea loc duminică 16 mai la ora 10.00, şi pot participa în special tinerii şi copiii din instituţiile de învăţământ din Rovinari, triaţi pe două categorii de vârstă. Pe lângă aceştia, mai pot participa şi alţi doritori din oraş. Traseul va fi Str. Termocentralei – Tineretului – Muncii – Jiului, iar punctul de start va fi la sensul giratoriu de la intrarea în oraş, cu revenirea în acelaşi punct după parcurgerea traseului indicat. În cadrul acestui concurs vor fi premiate locurile I, II şi III.

Concursul de şah se desfăşoară la Clubul Vârstnicilor şi numără 20 de participanţi. La acest concurs se vor premia locurile I, II, III, dar şi cinci menţiuni. Concursul de rummy se desfăşoară tot la Clubul Vârstnicilor.
Premierea câştigătorilor celor trei concursuri, precum şi înmânarea diplomelor se va face duminică 16 mai, pe scena de spectacole de către Primarul oraşului Rovinari Dorin Filip.

Mai multe informaţii despre aceste concursuri se pot obţine la secretariatul Casei de Cultură până la data de 14 mai.

    
Cauta
Retele Sociale