Simpozionul Naţional „Tineretul, speranţa vie pentru viitor” desfăşurat la GSI Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Vineri 30 aprilie 2010 în Amfiteatrul Grupului Şcolar Industrial Rovinari s-a desfăşurat prima ediţie a Simpozionului Naţional „Tineretul, speranţa vie pentru viitor”. Simpozionul a fost organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Casa Corpului Didactic Gorj, Grupul Şcolar Industrial Rovinari, Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari, cu ocazia zilei de 2 Mai – Ziua Mondială a Tineretului.

Printre invitaţi s-au numărat Jianu Maria Magdalena din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Bibere Camelia şi Bogea Daniela din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean, Şoşoi Laurenţiu din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj, Viceprimarul Chivu Laurenţiu din partea Primăriei Rovinari, Horea Alin din partea Poliţiei Oraşului Rovinari.

Au mai participat elevi de la G.S.I. Rovinari, cadre didactice din judeţ care au susţinut diverse lucrări referitoare la tema simpozionului, iar elevii de la Clubul Elevilor Rovinari coordonaţi de către prof. Burlan Grigore au susţinut un program de muzică uşoară. La final s-au acordat diplome celor care au participat. Au fost premiate cele mai bune lucrări astfel: la categoria claselor I-IV locul I a fost obţinut de Chiriţă Larisa Irina de la Colegiul Naţional Spiru Haret, pentru prezentarea lucrării „Vis de Copil”, la categoria claselor IX-XII locul I a fost obţinut de Munteanu Diana de la C.N.S.H. pentru prezentarea lucrării „TEENAGERS”.

Simpozionul s-a desfăşurat sub deviza „CINE NU CREDE ÎN TINERI NU CREDE ÎN NIMIC”. A fi tânăr înseamnă a fi activ, a fi demn de ceea ce faci, a fi ingenios, a fi puternic spiritual şi moral, a fi rezistent la tentaţiile secolului în care trăim…

Primăria Rovinari a decis ca de Ziua Tineretului, să lase accesul liber în sala de sport, tuturor tinerilor care au dorit să facă sport duminică 2 mai.

    
Cauta
Retele Sociale