Ştrandul Orăşenesc Rovinari s-a deschis pentru un nou sezon | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Începând de astăzi Ştrandul Orăşenesc Rovinari s-a deschis oficial pentru sezonul din această vară. Acesta întrunea toate condiţiile pentru  deschidere încă de acum câteva săptămâni, când au fost igienizate toaletele, duşurile, cabinele de schimb, şi bazinul. Singura problemă pentru care ştrandul nu s-a deschis mai devreme, a fost temperatura apei care se afla sub 20 grade Celsius.

Puţini sunt cei care ştiu că Ştrandul Orăşenesc Rovinari este printre cele mai dotate ca utilităţi, fiind construit în centrul oraşului, la un nivel european, şi dispune inclusiv de o reţea de internet Wireless. Ştrandul este dotat şi cu  terasă, plajă, duşuri, şezlonguri, cabine de schimb, bazin pentru copii şi un teren de tenis. Consiliul Local Rovinari a aprobat în Hot. Nr. 42/28.04.2010 taxele de intrare în incinta Ştrandului Orăşenesc Rovinari pentru sezonul mai-septembrie 2010.

Din cauza crizei economico-financiare au fost menţinute tarifele de anul trecut,  astfel:
–    taxă intrare copii – 3,5 lei/zi;
–    taxă intrare adulţi – 5 lei pe zi;
–    taxă şezlong – 1 leu/zi.
În perioada ce urmează se anunţă temperaturi foarte ridicate şi din acest motiv invităm cât mai multe persoane să vină la ştrand. În acest sfârşit de săptămână se preconizează că ştrandul va fi foarte populat din cauza vremii care se anunţă excelentă pentru baie şi plajă dar şi pentru că elevii şi studenţii au intrat în vacanţă.

Primăria Rovinari doreşte ca în perioada verii ştrandul să reprezinte punctul de atracţie cel mai important din oraş.

    
Cauta
Retele Sociale