Primăria Rovinari a amenajat puncte de prim-ajutor împotriva caniculei | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Datorită avertizării cod galben – de caniculă de la sfârşitul acestei săptămâni, Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip a dispus amenajarea a trei locuri speciale de prim-ajutor.

În acest sens au fost instalate două corturi anticaniculă unul pe strada Muncii, în faţa Clubului Vârstnicilor, iar cel de-al doilea în Piaţa Argoalimentară.

În plus, şi la Ştrandul Orăşenesc Rovinari este o asistentă medicală care poate oferii măsuri de prim-ajutor persoanelor afectate de caniculă. Corturile sunt dotate fiecare cu dozatoare de apă rece, tensiometre, pahare de unică folosinţă.

Pentru prevenirea incidentelor în această perioadă cu temperaturi extreme, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să asculte sfaturile medicilor şi să evite, pe cât posibil, expunerea prelungită la soare între orele 11.00 şi 18.00, să consume multe lichide, fructe şi legume şi să evite consumul băuturilor alcoolice sau a celor puternic cofeinizate.

În această perioadă caniculară Ştrandul Orăşenesc Rovinari vă stă la dispoziţie, pentru a putea să treceţi mai uşor peste temperaturile foarte ridicate din această periadă.

    
Cauta
Retele Sociale