Turneu de fotbal organizat de autorităţi în săptămâna Festivalului Berii | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Primăria şi Consiliul Local Rovinari, împreună cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari organizează în perioada 09.08.2010 – 15.08.2010 un Turneu de Fotbal. La turneu pot participa persoane domiciliate în oraşul Rovinari constituite în echipe de fotbal.

Meciurile se vor juca pe Stadionul Tineretului din Rovinari, iar taxa de înscriere în competiţie este de 50 lei/echipă care trebuie achitată în momentul înscrierii. Înscrierile se fac la Secretariatul Casei de Cultură Rovinari (sediul primăriei-etajul 2), zilnic între orele 08.00 -13.00, în perioada 02.08.2010 – 06.08.2010.
Vor participa în competiţie doar echipele înscrise. Regulamentul privind desfăşurarea, sistemul de joc şi programul competiţional vor fi afişate la sediul Casei de Cultură Rovinari. Fiecare echipă va avea un număr minim de 15 jucători, incluzând şi jucătorii de rezervă.

La înscriere, căpitanul fiecărei echipe va depune anexat cererii de înscriere şi lista cu jucătorii componenţi ai echipei sale. Jucătorii pot evolua decât pentru o singură echipă, fiind interzisă înscrierea şi evoluţia în cadrul mai multor echipe. Persoanele care se înscriu în competiţie, pe lângă faptul că trebuie să fie domiciliaţi în oraşul Rovinari, nu trebuie să evolueze în Ligile I, II şi III de fotbal din România.

La finalul turneului se vor acorda diplome şi premii în bani, celor mai bine clasate echipe.

VĂ AŞTEPTĂM CU PLĂCERE, mai ales că doar o dată pe an primăria oferă posibilitatea cetăţenilor de a juca jotbal pe Stadionul Tineretului din localitate.

  Regulamentul de desfasurare a campionatului de fotbal (57,1 KiB, 693 hits)

  Sistemul de joc şi programul competiţional (10,3 KiB, 813 hits)
    
Cauta
Retele Sociale