Distracţie şi voie bună cu ocazia Festivalului Berii | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Festivalul Berii desfăşurat săptămâna trecută în oraşul nostru a fost un nou prilej de sărbătoare atât pentru locuitorii din Rovinari, cât şi pentru persoanele domiciliate în localităţile învecinate Rovinariului. Deşi festivalul de anul acesta a fost mai restrâns decât în anii trecuţi, cei care au participat la această sărbătoare s-au distrat la maxim, uitând pentru o săptămână de grijile cotidiene.

Dacă şi la spectacolele din anii trecuţi publicul era foarte numeros, duminică seara a fost o asistenţă record de spectatori. Terasele amenajate în centrul oraşului au fost pline, oamenii consumând în special mici şi bere.

În cadrul festivalului s-au organizat o serie de concursuri la Ştrandul Orăşenesc Rovinari, un turneu de fotbal la Stadionul Tineretului Rovinari. Concursul de băut bere şi concursul de dans s-au desfăşurat sâmbătă seara pe şcena amplasată pe Bulevardul Minerilor. Câştigătorii turneului de fotbal şi concursurilor organizate la ştrand au fost răsplătiţi cu diplome şi premii în bani, iar ceilalţi participanţi cu bere.

La ediţia de anul acesta invitaţi speciali au fost Nicolae şi Nicoleta Guţă care au venit la rândul lor cu un invitat surpriză – Cristi Dules.

    
Cauta
Retele Sociale