Primăria Rovinari scoate la închiriere apartamentele din blocul L4 | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Consiliul Local Rovinari şi Primăria oraşului Rovinari anunţă o nouă licitaţie cu strigare în vederea închirierii ultimelor 4 apartamente situate în blocul L4.

Licitaţia va avea loc în sediul Primăriei oraş Rovinari, str. Florilor, nr. 2, în data de 10.12.2010, ora 10:00, Sala de şedinţe a Primăriei oraş Rovinari. Înscrierile la licitaţie vor avea loc până la data de 07.12.2010.

Cheile apartamentelor închiriate până la data de 01.12.2010, precum şi procesele verbale de predare-primire vor fi înmânate chiriaşilor miercuri 01.12.2010 la ora 10:00, de către primarul Dorin Filip.

Construcţia acestui imobil s-a realizat folosind inovativul sistem CONCRETE WALL (panouri portante simple şi duble – cu rol termoizolant atât la exterior cât şi la interior). Blocul este construit pe 3 niveluri, având două spaţii comerciale la parter.

Imobilul are 12 apartamente, câte 4 pe etaj, fiecare cu o suprafaţă de 58mp., acestea fiind dotate cu micro-centrală pe gaz, parchet laminat pentru trafic intens, uşi din lemn, gresie, faianţă şi ferestre din termopan. Apartamentele sunt compuse din dormitor, sufragerie, bucătărie, baie, hol şi cămară.

Blocul este construit în cea mai bună zonă imobiliară a oraşului, respectiv în centrul acestuia, pe Bulevardul Minerilor, fiind amplasat la doar câţiva metrii de ştrand, piaţă, catedrală, parc, etc.

Pentru a afla mai multe detalii despre închiriere – click pe linkul de mai jos.

  Criterii de participare şi detalii despre apartamente (94,6 KiB, 1.109 hits)

    
Cauta
Retele Sociale