„Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare !” | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Este o campanie în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, care presupune susţinerea autorităţilor locale în stimularea activităţilor de colectare a DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice), informarea şi conştientizarea populaţiei asupra nocivităţii acestor deşeuri, stimularea obiceiurilor de colectare selectivă, ca parte a unei atitudini civice europene şi reintroducerea acestor echipamente în procesul reciclării, conform standardelor europene în domeniu.

Primăria Rovinari în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec va organiza o acţiune de mediu în data de 02.04.2011 după următorul plan de acţiune.

Veniţi sâmbătă 2 aprilie 2011, între orele 10:00 – 17:00 la unul dintre cele trei puncte de colectare (Şcoala Generală Nr. 1, Grupul Şcolar Industrial Rovinari, Magazin Becheru), cu orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau defect şi puteţi câştiga unul din premiile menţionate mai jos. (Pentru colectare de la domiciliu apelaţi 0736 163 036).

Premii acordate : 15  fiare de călcat; 10 aspiratoare; 5 maşini de tocat.

  Plan de acţiune - ecologizare mediu (1,0 MiB, 1.177 hits)
  Regulament de participare tombolă (135,7 KiB, 727 hits)

    
Cauta
Retele Sociale