Oferta educaţională pentru anul 2011-2012 a G.S.I. Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Grupul Şcolar Industrial Rovinari şi-a stabilit oferta educaţională pentru anul şcolar 2011-2012. În această perioadă G.S.I. Rovinari a fost luat cu asalt de zeci de elevi ai şcolilor generale din localitate care au venit să vadă oferta educaţională.

Avantajele oferite de G.S.I. Rovinari

Liceul îşi propune formarea unor absolvenţi în măsură să poată decide asupra propriei cariere, să contribuie la articularea propriilor trasee de dezvoltare intelectuală şi profesională, să se integreze activ în viaţa socială.

Un număr important de elevi care urmează cursurile liceale promovează examenul de bacalaureat, iar dintre aceştia foarte mulţi îşi continuă pregătirea profesională şi intelectuală în universităţi.

G.S.I. Rovinari a încheiat acorduri de colaborare cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Tg-Jiu, cu Universitatea de Vest Timişoara.

Burse de merit se acordă elevilor înscrişi la cursurile de zi, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură. Primăria şi Consiliul Local Rovinari răsplăteşte performanţa elevilor care au obţinut rezultate bune la olimpiadele şi concursurile şcolare

    
Retele Sociale
Sondaj de opinie:

Care din urmatoarele specializari in cadrul Colegiului "Gheorghe Tatarescu" sunt oportune elevilor nostrii?

Arată Rezultatele

Loading ... Loading ...