Terenul sintetic a fost inaugurat cu un turneu de fotbal | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Terenul sintetic construit printr-un parteneriat între Consiliul Local Rovinari şi Clubul Pandurii Tg – Jiu, în imediata vecinătate a Stadionului Tineretului din Rovinari, a fost inaugurat vinerea trecută, cu un turneu de fotbal la care au luat parte patru echipe formate din tineri jucători din Rovinari.

La inaugurare au fost prezenţi reprezentanţi ai clubului Pandurii, care au participat, alături de primarul Dorin Filip, la premierea câştigătorilor turneului. Toţi participanţii au primit diplome şi cupe, iar câştigătorii au beneficiat în plus de tricouri cu însemnele clubului din Târgu Jiu. Primăria şi Consiliul Local Rovinari mulţumeşte domnului Marin Condescu şi clubului Pandurii Tg Jiu pentru colaborarea care a avut ca rezultat construirea terenului sintetic.

Dorin Filip le-a vorbit tinerilor prezenţi despre şansa enormă pe care o au, aceea că în viitor, dacă sunt serioşi şi talentaţi, pot intra în vizorul echipelor din ligile superioare, echipe precum Pandurii Tg Jiu. Aşteptăm cât mai mulţi tineri talentaţi (din Rovinari) să se legitimeze la C.S. Jiul Rovinari (grupele de copii şi juniori – fotbal, sau secţia de box), convingând părinţii acestora că sportul este o alternativă la toate viciile la care sunt predispuşi.

Consiliul Local Rovinari susţine performanţa !

    
Cauta
Retele Sociale