Hernan Crespo investește în Rovinari | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Hernan Crespo, care este o legendă vie a fotbalului, a sosit în orașul Rovinari marți, 29 mai, unde a stat două zile, în scopul inaugurării fabricii „Gey Vision”, care este situată lângă termocentrala Rovinari. Vizita acestuia, precum și faptul că a ales să investească în acest oraș au reprezentat adevărate motive de bucurie și onoare pentru toți rovinărenii.

În ziua sosirii, acesta, împreună cu primarul orașului, Filip Dorin, au vizitat Stadionul Tineretului, întrucât argentinianul a dorit să îi cunoască pe juniorii echipelor de fotbal C.S. Jiul Rovinari.

În cea de-a doua zi a vizitei sale în Rovinari și anume miercuri la orele 11:00 a avut loc inaugurarea fabricii. Aici, edilul-șef al orașului, împreună cu faimosul fotbalist au tăiat panglica inaugurală, apoi au vizitat sala de lucru a fabricii, locul de depozitare al componentelor, magazia. Argentinianul a participat apoi la o festivitate şi la o conferinţă de presă la sediul Primăriei Rovinari, în cadrul căreia a primit cheia din aur a oraşului şi o plachetă.

Această fabrică are ca și obiect de activitate producția de camere video de supraveghere și sisteme de înregistrare, fiind prima fabrică de acest gen din Europa. Ca și piață de desfacere se urmăresc atât piața românească, cât și cea internațională. Pentru început, au fost create optsprezece locuri de muncă, dorindu-se ca până la sfârșitul anului să se ajungă la șaptezeci sau optzeci.

Întrebat de ce a ales să investească în acest oraș, Hernan Crespo a declarat : „Doi prieteni mi-au spus despre această posibilitate de a face o investiţie în Rovinari. Sunt mulţumit de fabrica realizată aici. Arată foarte bine şi cred că şi angajaţii sunt mulţumiţi de condiţiile de muncă. Sperăm că afacerea se va dezvolta şi că o să reuşim să angajăm mai mulţi oameni”.

După – masă, argentinianul a asistat la două meciuri de fotbal desfăşurate pe stadionul din Rovinari. Primul meci s-a disputat între Pandurii Târgu-Jiu II şi Jiul Rovinari, ambele din Liga a III-a, iar în cel de-al doilea au jucat două echipe de juniori, echipa câștigătoare primind un tricou din partea lui Crespo. După meci, acesta a rămas în mijlocul micilor fotbaliști, care doreau autografe.

    
Cauta
Retele Sociale