Primăria Rovinari – încă un premiu obţinut la Forumul Administraţiei | Primăria oraşului Rovinari
Pagina contact
Arhivă
Adrese diverse

Revista Română de Administrație Publică Locală organizează în fiecare an concursul intitulat  „Cele bune să se-adune”, concurs în cadrul căruia Primăriile  și Consiliile Județene din toată țara se înscriu cu cele mai bune proiecte realizate în anul anterior, le susțin și în funcție de importanța și aprecierea lor le sunt oferite premii.

Ca și anul trecut, Primăria Rovinari s-a înscris cu 12 proiecte, la toate secțiunile, fiind una dintre puținele instituții care a realizat acest lucru, dintre care cel nominalizat a fost proiectul la secțiunea Edilitar – Urban, intitulat „Reabilitare Strada Constructorilor”.

Acesta a fost susținut în cadrul unei prezentări, joi, 3 Mai 2012,  iar Gala de Decernare a Premiilor a Concursului Național de proiecte din Administrația Publică Locală „Cele bune să se-adune” a avut loc vineri, 4 Mai 2012.

În cadrul acesteia, Primăriei Orașului Rovinari i-a fost oferită o diplomă pentru „Cel mai bun Proiect la secțiunea Edilitar – Urban la Nivelul Regiunii Sud – Vest Oltenia”.

Cum am menționat anterior, este cel de-al doilea an în care Primăria Rovinari se înscrie cu proiecte în cadrul acestui concurs și, de asemenea, este cel de-al doilea an în care  îi este conferită  o diplomă – anul trecut, Primarul Orașului Rovinari, Filip Dorin, a primit titlul de „Cel mai bun Primar al Anului”.

Trebuie menționat faptul că în cadrul concursului au existat peste 700 de proiecte înscrise, dintre care doar 96 au fost apreciate și, implicit, premiate.

    
Cauta
Retele Sociale